4PCS Vojske Avtomobili, Igrače Boj Avto Vojaški Tovornjak Raket Lansirne Vozila Prikrivanje Prevoz Raketni Borec Prevoznik Tovornjak za Otrok
1 Ocene Izdelka
€78.63
€47.18
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Kategorija
Sku
  • w288475

O tej postavki

【Trajno in Varno】Raket Prevoz igrače iz die litega tovornjak glavo , Plastike ABS telo in gume, pnevmatike.Vse izpolnjujejo NAS stander :CPC, CPSIA, ASTM.Trpežna in varna za otroke.

【Prenosni Velikost】 Vsak Projektil Prevoznik Vozila je pribl. 6.6*1.2*1.7 V.Primerni za otroke, malo roke.To je Push in pull igrače, z Notranje kolo, enostavna za igranje.

【Realistično Oblikovanje】na podlagi prototipov pravi vojaških vozil, oblika vojske avto igrača je realno, zaganjalnik lahko dvigne gor in dol.In .Sproži radovednost in domišljijo, Vojaški Tovornjak funkcije premikanja raket lansirne na vrhu vojsko tovornjak.Vojaško-ljubeč otrok, ki bo nenehno želite igrati pretvarjamo, vojne igre

【Igrajo in Učijo】Z različnimi vrstami vojaških vozil, ti so dobri bojni tank igrače za otroke, da razumejo in se naučijo značilnosti različnih vozil, medtem ko igra, razvijejo svoje praktične spretnosti, roko oči usklajevanja, in ustvarjalnost.

【Super darilo】kot Nalašč za fant dekle, ki rad igra se pretvarjamo, vojne igre.Prav tako omogoča veliko darilo za rojstni dan, St. Patrick ' s Day, velika Noč, Dan spomina, počitnice ali dopust, in vojaških vozil, bo nudil zabavo za svoje otroke, kadarkoli in kjerkoli!

v zaprtih prostorih in na prostem igra igrače

Stranka korist igrače

učenje igrače

primerna za fante in dekleta

izobraževalne igrače za fante

1 Ocene za ta izdelek

Anonimni - 2023-09-10:

Za zbiralce in ne zelo dobro, vendar za otroke so super

Dodaj pregled

  • Material : Kovine
  • Baterija : Ni Baterija
  • Značilnosti : Diecast
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Priporočamo, Starost : 12+y
  • Blagovna Znamka : Geyiie igrače