Redkev Vleče Igrače Montessori Fine Motorike Igrače Potegnite Design Leseno Vrtno Igrača Korenček Igrača Za Otroke Lesene Korenček Igrača, S Svetlo
0 Ocene Izdelka
€41.10
€20.55
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Kategorija
Sku
  • w294791

Ta igrača je narejena iz okolju prijaznega lesa in je pull-out oblika, ki omogoča, da dojenčki pridelek korenje iz avtomobila.Pomaga dojenčki prepoznajo različne barve in oblike in razvijajo svoje roke-na sposobnosti.Zabavno in izobraževalne igrače za vaše malčke.

Lastnosti:

Ime Izdelka: Oblika Ujemanje Sestavljeni Gradnik Avto

Teža izdelka: 700 g

Velikost izdelka: 29.5*13*13.3 (cm)

Izdelek material: les

Obvestilo:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različnih ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Seznam Izdelkov:

Vleče Redkev Igrača*1set

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vzdržljiv Material: Korenček Pridelek Igrača je narejena iz visoko kakovostnega lesa materiala, z mehkimi in zaobljenimi robovi, št burrs na telo, trajno, in ne boji padca

2.Uveljavljanje različnih sposobnosti: Te vleče redkev igrača lahko spodbujajo vaš otrok je radovednost in raziskovanje sposobnost, kot tudi razvoj svoje logično razmišljanje in spretnosti za reševanje problemov.

3.Razvijanje ustvarjalnosti in logiko veščine: igra postane bolj zabavno in težje, kot ste uporabili pull-out funkcija za spreminjanje redkev z različnih oblik in barv.

4.Spodbujanje njihove kognitivne razsvetljenje: To vleče redkev igrača je namenjena za pomoč dojenčki prepoznajo različne barve in oblike, ki lahko razvijali svoje kognitivne razsvetljenje.

5.Večnamenski: Ta dual-namen je igrača ne le redkev vleče izobraževalne igrače, ki krepi otrokove radovednosti in znanja, ampak tudi luštna gradnik avto, ki se lahko vlečejo za drsenju na terenu.To je gradnik avto, ki omogoča otrokom, da uživajo vesel igre.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Priporočamo, Starost : 12+y