37pcs Otroci Kuhanje In Pečenje Sklop Simulacije Kuhinjska posoda in pribor Igra, ki se Pretvarjamo, Predvajaj Igrače Kuhar Set Ponaredek Hrane Kuhinja Igrače Za Otroke
0 Ocene Izdelka
€47.90
€23.95
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Kategorija
Sku
  • w273446

37pcs Otroci Igrajo Hiša Peko Igrača Nastavite Predpasnik Klobuk iz Nerjavečega Jekla Sadja In Zelenjave Poper Steklenico Set

Bullet Točk:

1、Bistvene Pripomočke, ki so Vključeni: 16PCS igranje vlog nastavitev, vključno s 1 kuhar klobuk, kuhar, predpasniki, kape, žlice, simulirano hrane nastavite, nalepke, lopatice, lonci, peči in začimbe steklenice, itd.

2、Varno za Otroke: Oblačila in pribor so stroj krpo, ki je pralni stroj, in preizkušen z U. S. Varnosti Potrošniških Proizvodov, Izboljšanje Zakona in ASTM standardih.

3、Vlogo Igrajo Igre: Otroci, ki nosi to kuhar bo ustrezala lahko igra vlogo kot kuhar, in hkrati lahko aslo pomagajo staršem, da igra vlogo kot kuhar v kuhinji.

4、Intimno Starš-Otrok Čas: otroci Naj se veselimo v kuhinji, jih naučiti enostavno kuhanje in enostavno peko, in pomagajo staršem, da pečemo skupaj in uživajte blizu starš-otrok času.

5、Popolnoma Funkcionalno Igrače: Ti pripomočki so popolnoma funkcionalen in lahko dejansko uporabljajo za kuhanje in peko.Izpolnjevati vse kuhanje in pečenje potrebe mali kuharji.

Specifikacije:

Ime: 37 KOS Kuhanje Igrača Set

Teža: približno 625g

Dodatki: Kuhar, predpasniki, kape, žlice, simulirano hrane nastavite, nalepke, lopatice, lonci, peči, začimbe steklenice, itd.

Velikost: o 25*13.2*18.5 cm/9.84*5.2*7.28 v

Seznam Vsebine:

1 x Set 37 KOS Kuhar Vlogo Igra Igrače

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Material : Kovine
  • Priporočamo, Starost : 12+y
  • Poreklo : Celinska Kitajska