Izrazit
Hrošč Modela Avtomobila Pen Drive Plastični USB Flash Diski Black Pravi Zmogljivosti Memory Stick 64GB/32GB/16GB/8GB/4GB U Disk Pravi Zmogljivosti
0 Ocene Izdelka
€11.04
€5.74
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Sku
  • w8138

NAKUP NASVETI:

1. Če ni izdelek informacije, ki jih želite pridobiti na strani izdelka, se lahko obrnete trgovina, storitve za stranke za posvetovanje.

2. Prosimo, preverite pred plačilom reda: model izbrali, pomnilnika, količina odkupljenih.

3. Prosimo, preverite naslov za dostavo paketa pred plačilom za naročilo.Izognili dostava paketa, na napačnem kraju, da se prepreči neuspeh dostave.

KAKOVOST OPIS:

1. Izdelkov, ki so naprodaj bodo strogo testirani pred odpremo.

2. Prišlo je do težave z izdelkom v dejanski uporabi scenarij.Prosimo, obrnite na trgovino službo za povratne informacije v času, za pomoč.

NAKUP NASVETI:

1. Ko ustvarite naročilo, če ugotovite, da vam naročilo informacij je narobe, prosim, obrnite na trgovino službo za povratne informacije v času.

2. Prosimo, preverite pred plačilom reda: model izbrali, pomnilnika, količina odkupljenih.

3. Prosimo, preverite naslov za dostavo paketa pred plačilom za naročilo.Izognili dostava paketa, na napačnem kraju, da se prepreči neuspeh dostave.

PO-PRODAJNO:

1. Izdelek lahko poškoduje med transportom.Lahko povratne informacije v trgovino, službo za po-prodajno podporo.

2. Lahko pride težav pri združljivosti, kadar uporabljate USB ključek v različnih napravah.Prosimo za povratne informacije v trgovino, storitve za stranke čim prej.Poiščite tehnično podporo za izdelek.

DOSTAVA NAVODILA:

1. Ko prejme paket dostava obvestila, prosimo, bodite pozorni na informacije o sledenju paketa.Če boste našli vse neobičajne informacije o paketu, prosimo za povratne informacije v trgovino, službo za predelavo.

2. Ko paket prispe v namembni državi, lokalni pošti je običajno odgovoren za ladijski promet.Tranzitni prevoz paket lahko odloži.Lahko se obrnite na lokalni pošti, da se pozanima o paketu.

3. Morda obstajajo razlike v učinkovitosti parceli carinjenje koliko je ura v različnih državah in regijah, za posledico zamude pri dostavi paketov.Prosimo, da pomagajo lokalni pošti, da skupaj carinjenje.

MNENJA STRANK:

Prosimo, zbiranje in sledite moji trgovini in zbiranje izdelkov, ki so vam všeč.Bomo redno distribucijo trgovina kuponi z navijači.Ob istem času, lahko prejmete nove informacije o izdelku in popust informacij v najkrajšem možnem času.Če imate dobre predloge za nas, lahko povratne informacije v trgovino, storitve za stranke.Bomo vam z odlično poprodajne rešitev.

FLASH POMNILNIKA OPIS:

Količino pomnilnika, ki je označena na napravi za shranjevanje.Zmogljivost pripoznane na napravo, ki jo uporabljate, se razlikuje.Ta se izračuna razlika med proizvajalcem in RAČUNALNIKOM.Posebne pomnilnik konverzije lahko glejte spodnji tabeli.

O RESNIČNIH ZMOGLJIVOSTI:

128 MB=110MB-120MB

4 GB=3.6 GB-3.9 GB

8GB=7.4 GB-7,8 GB

16GB=14.2 GB-15GB

32GB=28GB-30GB

64GB=58GB-60GB

128GB=110GB-120GB

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Šifriranje : No
  • Vrsta Izdelka : Flash Disk, Normalno, USTVARJALNE
  • Vrsta Vmesnika : USB 2.0
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Paket : No
  • Barve : Črna, Modra, Rdeča, Bela
  • Blagovna Znamka : JASTER
  • Material : plastični
  • Številka Modela : Hrošč modela avtomobila Pen Drive