6 Pack Žica Košare Za Shranjevanje, Kmetija Kovinske Žice Košarico Zamrzovalnik Za Shranjevanje Organizator Košar Z Ročaji(Bela)
0 Ocene Izdelka
€130.67
€99.31
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Sku
  • w4303

Smart shranjevanje: zelo primerna za shranjevanje shrambo predmetov, steklenic, začimbe, začimbe, kis, makaroni, sir škatle, pecilni dobave, začimbe, itd.!

Kakovostno strukturo: močno strukturo, PE premaz, ni enostavno rje, ki jo mora imeti element v dom.

Prenosni: Integrirana vgrajeni ročaji so primerna za vleče te elemente iz police, omare ali shranjevanje kraja; enostavno jih je razumeti in prevoz na kuhinjski pulti, otokov ali tabele, uporabite več košar skupaj ustvariti po meri, ki vam ustreza Organizacijski sistem; naj elementov, organiziranih in enostavno najti.

Funkcionalnost in vsestranskost: odlična rešitev za organizacijo različnih predmetov-kot so video igre, kopalna kad milo, šampon, balzam, posteljnina, brisače, perilo potrebe, obrti dobave, itd.; primerna je za kopalnice, spalnice, omarah, Pralnica soba, utility soba, garaža, hobi in obrti sobo, domačo pisarno, verando in vhod, zelo primerno za družine, apartmaji, apartmaji, spalnice, RVs, avtodomi in manjše družine.

Kategorija izdelka: manjše izdelke za shranjevanje košarico

barva:Bela

Material:železo

velikost:28 x 22 x 11 cm

Vsebina Paketa:

6 x premajhni skladiščni regal

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Poreklo : Celinska Kitajska