Božič Vrtu Okrasni Vložek Božič Dvorišče LED Luči Božič Sončne Svetlobe Okraski Z 8 Razsvetljavo Načini Za Dvorišču
0 Ocene Izdelka
€405.67
€202.83
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Sku
  • w3834

Okrasite vaš dom in vrt za počitnice z našo vrhunsko Božič Vrt€.Idealen za sprednji verandi, v zaprtih prostorih ali na prostem okraski.Naš vložek je nepremočljiva, trpežna in enostavna za uporabo z priročno pritisnite gumb mode.Širjenje počitnice razvedriti s tem praznični dodatek za vaše dekor.

Specifikacije:

Ime: Santa Stop Prijavite Se Tukaj

Sončne celice: 4.5 V/250MA

Baterija: 3,7 V/1200MAH

Vir svetlobe: 28LED topla svetloba

Enotna Velikost: približno 19 * 3 * 71 cm/7.48 * 1.18 * 28 cm

Vodilo Žice: 3 m/9.84 noge

Med vrsticami: 1 m/3.28 noge

Seznam Vsebine:

1 Nastavite Santa Stop Prijavite se Tukaj

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Božično Dekoracijo: To 28-palčni svetlo in praznični Božični okraski, ki je odličen način za izboljšanje vašega doma, vrta, sprednji verandi, in v zaprtih prostorih in na prostem prostorov.Svojo toplo LED luči ponoči, ustvarjanje veselo in prijateljsko vzdušje.Paket vsebuje dva kosa in lesenih kolov, zaradi česar je enostavno nastavite in shranite.

2.Enostaven za Uporabo: Z našimi sončni pogon brezžični prijavite, si lahko preprosto okrasite vaš dom brez skrbi, viri električne energije ali vremenske razmere.Njeno učinkovito zasnova zagotavlja, da deluje neprekinjeno, zaradi česar vaš Božična praznovanja bolj priročno in brez težav.Powered by obnovljive vire sončne energije, je treba imeti dekoracijo v tej sezoni.

3.Edinstvene Funkcije: Uživajte čar Božiča z našo Santa Stop Tukaj Znamenje, ki ponuja 8 različnih svetlobnih načini, ki ustvarjajo osupljive vizualne učinke za vaš vrt ali doma.Featuring edinstveno parkirni znak design, preklopite med načini prevoza na pritisnite na gumb in dodajte pridih začarana za vaše počitnice sezona.

4.Nepremočljiva in Trajne: Izdelana s trajno, visoko kakovostnih materialov, ta Santa Stop Tukaj, Prijavite se prenese težkih vremenskih in rje.Z IP44 nepremočljiva rating in obrabo-odpornih lastnosti, tem znamenju, bo veselje za družine in sosedje za prihodnja leta.

5.Odlično Darilo: Kaj edinstven način pozdravil Božiček!Naš Božiček Ustavil Tukaj Znamenje, je odličen kos umetnine, ki bo ustvaril muhast občutek v vaš notranji in zunanji prostori.Kot nalašč za popestritev polja, spredaj verande, dvorišča, vrtovi, ali kjerkoli drugje to sezono Božič.Kažejo vašo družino in prijatelji kjerkoli vaš edinstven okus v dekoraterstvo in darilni jih te izjemne umetnine.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Številka Modela : stmas Stop Dvorišče Svetlobo na Prostem
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Certificiranje : Noben
  • Je Svetil Vključeni : No