Avto Remont Agent 30 ml Zaščitni Premaz Tekočine Za Avtomobilske Dele Prenosni Prenovo Orodja Za Razprševanje Dež Odstrani
0 Ocene Izdelka
€58.32
€29.16
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Sku
  • w3151

Redno preverjajte, ali je videti nove z našo Prenovo Agent.Nežno jo obrišite, da razpršite vodo in dal vaš avto svetleči zaključek.Svojo široko paleto aplikacij, zaradi česar je kot nalašč za vsako vozilo.Pokažite svojo ljubezen in skrb za vodenje vašega avtomobila v neokrnjeni pogoji.Shranjevanje tvoj danes!

Specifikacija:

Ime: Avto Remont Agent

Velikost:

Goba: (pribl.)7*2.9*1.3 cm/2.76*1.14*0.51 cm

Proizvod: (pribl.)8.4*2.9 cm/3.31*1.14 cm

Material: PE

Zmogljivost: 30 ml

Shranjevanje načina: hraniti na hladnem in suhem mestu

Navodila za uporabo

Korak 1

Pranje in suho vaše vozilo, kot običajno.

Spray izdelka na površinah, plošče ali majhna območja.

Korak 2

Nežno obrišite navzdol prevleka z brisačo ali naše vključeni gobo.

KORAK 3

Nežno buff premaz za neverjeten sijaj.Izdelek, ki se lahko ponovno uporabijo večkrat.

Seznam Vsebine:

1*Avto Remont Agent

1*Goba

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Enostaven za Uporabo: Preoblikovanje vašega avtomobila z našo Prenovo Agent za Avto!Enostavno je videti popolnoma novo z uporabo premaz agent goba, nežno čiščenje proč umazanijo in nesnago.Enostavno obnoviti sijaj in prihranite čas.

2.Izboljšane Vozne Jasnost: To brez truda disperses deževnice, ki zagotavljajo, da ne bo držal kozarec, z dolgotrajen učinek, ki traja največ 6 mesecev.Prav tako odstrani sodro in led, zagotavlja brez težav zimsko doživetje vožnje.

3.Spremenljivke Uporaba: Obnovi videz vašega avtomobila armaturno ploščo, vrata, plošče, pedali, in podbojev.Ta agent oživlja prvotno barvo, medtem ko vodenje avto deli, nepoškodovane.

4.Priročno za Izvajanje: Povzdignil svoj avto vabiti s tem 30ml prenovo agent - a priročna rešitev, ki je lahek in enostaven za tote okoli.Izkušnje udobje na najboljše!

5.Praktično Darilo: Naše Prenovo Agent za Avto, je odličen način pokazati vašo ljubezen in skrb za voznike.Jim premišljen darilo, ki bo svoje vozilo videz nove in bleščeče - veliko presenečenje za rojstni dan, praznike, ali vsako priložnost!

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Postavka Obsega : Popravila bistvo