Lesene Zlaganje Igrače Zlaganje gradniki Izobraževalne STEBLO Igrače Za Zgodnje Učenje In Montessori Zabavno Ravnotežje Igre Za Otrok
0 Ocene Izdelka
€9.32
€4.66
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Kategorija
Sku
  • w292679

Bullet Točk:

1、Razviti Sposobnosti: Te Lesene Zlaganje Igrače so oblikovane za spodbujanje vašega otroka ustvarjalnost, fine motorične sposobnosti, roko oči usklajevanja, spoznavanje, logično razmišljanje, in ravnotežje.

2、Vizualno Senzorično Razvoj: Ti Otroci Zlaganje Igrače prihajajo v različnih svetlih barvah, ki spodbujajo vaš otrok je barvno dojemanje in okrepiti svoje vizualno spretnosti.

3、Povečanje Interakcije: Teh Zlaganje Igrače so oblikovane za pomoč otrokom, da se igrajo med seboj ali s svojimi starši, krepitev komunikacije in krepitev odnosov.

4、Visoko kakovostnega Materiala: Zlaganje Zidaki so izdelani iz trpežnega lesa materiala, ki ne poškoduje svoje roke.Vsak kos je skrbno spolirana, da se zagotovi nemoteno robove in ne burrs.

5、Čudovita Darila: Malček Zlaganje Igrača je čudovita igrača za otroke, fante in dekleta.To je čudovit rojstni dan, Božič, Dan Otrok, ali novoletno darilo.

Ti zlaganje igrače so skrbno spolirana za zagotavljanje varnosti in trajnosti.Pridejo v svetlih barvah, ki spodbujajo vaš otrok je spoznavanje in creativity.By igranje s temi igračami, lahko vaš otrok tudi izboljšanje komunikacije in socialnih veščin z drugimi.Ti zlaganje igrače so odlično darilo za vsako priložnost, pa naj gre za rojstni dan, počitnice, ali samo zabavno presenečenje.

Specifikacija:

Velikost: 16,5 cm

Material: les

Funkcija: Negovanje roko oči usklajevanja, razmišljanje, logika, socialne veščine, kognitivne sposobnosti

Seznam Izdelkov:

Znanja*1

Ravnovesje bloki * 18

7 ravni izziv kartice * 1 set (40 kart v celoti)

Dvostranski kocke * 2

Navodila*1

Opombe:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, izdelek barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-3cm razliko v velikosti.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Številka Modela : Lesene Zlaganje Igrače
  • Priporočamo, Starost : 12+y
  • Poreklo : Celinska Kitajska