Voziček Plaži Igrača Vozička Primeru Peskovniku Igrača Zabavno Otroci Peščene Plaže, Igrača Vključuje Lopato Peska Plesni Rake Zalivanje Lahko Izobraževalne
0 Ocene Izdelka
€257.99
€128.99
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Kategorija
Sku
  • w277095

Opis:

Ta plaža pesek igrača komplet je zelo bogata, vključno z različnimi plaži orodja, kot so nacija, zalivanje lahko, peščenih kalupov, lopato in več.To je odlično vrednost za denar.To je voziček, na katere lahko shranite vse vaše orodje, in jih lahko vzamete kamorkoli, da igrajo zanimive igre.To je dober način za izboljšanje otroci " hands-on sposobnost.Lahko da je to zabavna igrača nastavite na vaši otroci kot odlično darilo za rojstni dan.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Plaža Pesek Igrača Set

Material: ABS

Velikost: 35*13*16 cm\13.7*5.11*24.0 v

Seznam Vsebine:

1*Plaža Pesek Igrača Set

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Peskovnik Igrača Sklop: Naš peskovnik igrača set vsebuje rake, zalivanje lahko, peščenih kalupov, lopata, in se vrti vetrnica.Ima več zabave za vaše otroke, ki jim omogoča, da uživate v poletnem času.

2.Enostavna za Igranje: Ta plaža playset je zelo priročno za uporabo, ima vozička primeru, da shranite vse vaše orodje in zlahka jih igrajo drugje za enostavno shranjevanje.

3.Visoko-kakovostni Materiali: To vozička primeru plaži igrača set je izdelan iz visoko kakovostnega materiala, ki je varen in trajen, je , ne bo bolelo vaš kids' roke.To je tudi enostaven za čiščenje.

4.Dobro Darilo: To vozička primeru plaži igrača set je dobro darilo za toddlers.To lahko uveljavlja svoje roke-na sposobnosti.Lahko tudi igrate s vaš otrok in spodbujanje razvoja odnosa med otrokom in starši.

5.Zaupanja vredno Po-prodajne Storitve: zagotovili Bomo, 24 ur e-poštni stik storitev.Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate, mi bomo poskrbeli različnih rešitev za vas lahko izbirate.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Tema : Šport
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Priporočamo, Starost : 3-6y