DSLR Gimbal Stabilizator za DSLR & Mirrorless Fotoaparat A7M3 A7III A7R3 Z6 Z7 Panasonic Canon
0 Ocene Izdelka
€4 527.17
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Kategorija
Sku
  • w2730

Opis Izdelka

Opis :

Nadgradili Podobo Prenos Modul (Pribor)-Z 1080P 30fps ultra-low latency prenos (100-metrski razdalji),strokovno spremljanje in livestreaming je mogoče enostavno doseči.

Do 3 Naprave za Sinhronizacijo Gibanja-Ko nameščeni s sliko prenos sprejemnik in oddajnik(dodatna oprema),do 3 naprave lahko priključite na vaš stabilizator, vključno s pametnimi telefoni, ipad in monitorjev.

Vrhovno Moč.Vrhunsko Združljivost-WEEBILL-s ima nov motor enote in nadgradnjo visoko natančnost algoritma,s 300% izboljšanje v motornega navora in 50% povečanje odzivnosti.

Dvojni Fokus Nadzorni Sistem-Podpira tako elektronsko poudarek nadzor in mehanske ostrenje/zoom nadzor skozi priročno volanu.

ViaTouch 2.0: Prst-Touch Vizijo Sveta,-Uporabo z TransMount Slike Prenos Modul(pribor),lahko vključite telefon zaslon v strokovno spremljanje in multi-funkcijski daljinski upravljalnik.

Brezžični Daljinski upravljalnik s Senzor Gibanja (Pribor)-vse nove daljinski krmilnik funkcije vgrajen senzor gibanja in polno gumb design,ki omogoča izredno visoko natančnost gibanja, zaznavanja, nadzor in parameter nastavitev v realnem času.

Seznam Vsebine :

USB Tip-C Kabel x 1

Mikro na Mikro USB Kabel x 1

Mikro in Mini USB Kabel x 1

Fotoaparat Sony krmilni Kabel x 1

Mikro, da vtipkate C-Kabel x 1

Quick Start Guide x 1

Ročni Stojalo x 1

Polnilec x 1

Litij-ionske baterije (2600mAh) x2

Varnostno kopiranje Baze x 1

Hitro sprostitev ploščo kit x 1

Kabel Vrečko za Shranjevanje x 1

Package Seznam :

Embalaža & Dostava

Pakiranje giftbox Dostava Blaga je mogoče poslati v roku 3-5 delovnih dni po plačilu Ladijski promet način pošiljka Morju , Zraku pošiljke , pošiljke Express

Naše Storitve

Oblikovanje Storitev:

Mi lahko zagotovi OEM/ODM storitev.Prav tako smo sodelovali z znane blagovne znamke, kot so Disney, Walmart in Gearbest in tako naprej.Če imate kakršne koli potrebe po novi izdelek ali želijo, da bi nadaljnje izboljšave, mi smo tukaj, da nudijo podporo.

Izdelek Vzorčenja:

Ena od največjih skrbi pri nakupu od Kitajskega dobavitelja, še posebej za prvi čas.Naši vzorci postopek traja stran vaše skrbi.

Nadzor Kakovosti:

Imamo experineced in strogo QC ekipa za nadzor kakovosti.Za gurantee visoko kakovostnih izdelkov, ki se pošiljajo svojim strankam.

Dostavo:

Mi se lahko dogovorimo pošiljka morju, zraku pošiljko, ekspresne pošiljke za vas.Ali lahko imenuje tudi svoje špediter, dostava blaga na vaš špediter, in jim pomagajo, da poskrbi pošiljke za vas.

Sprejeti tiskanja logotip stranke in da pakiranja :

Pripravili bomo umetnine za vizualno potrditev, zraven bomo proizvajajo pravi vzorec za končno potrditev.Če vzorec potrdila ok, potem pa bomo šli na množično proizvodnjo.Informacije O Podjetju

Družba je strokovno proizvajalec quadrotor letal, helikopterjev, igrače in gopro dodatki.Imamo svoje tovarne, skladišča, in R&D oddelka.Mi lahko zagotovi OEM in ODM storitve.Veselimo se sodelovanja z vami tukaj.

Pogosta VPRAŠANJA

1. Kdaj lahko dobim navedek?

Smo ponavadi ponudbo v roku 24 ur po tem, ko smo dobili vaše vprašanje.Če ste zelo nujno, da bi dobili ceno, prosimo, pokličite nas ali nam povejte vašo e-pošto, tako da bomo glede vaše vprašanje prednost zaslonu.

2. Kako lahko vemo, da je kakovost izdelka?

Predlagamo vam, da bi vzorec.Tudi, nam lahko pošljete e-pošto za podrobnosti fotografije za preverjanje, če ne morete dobiti dovolj informacij na strani izdelka,.

3. Lahko vam ponujajo OEM/ODM storitev?

DA.OEM/ODM je pozdravil, smo lahko tiskanje vseh logo na vzorcu, kot je vaša zahteva.

4. Kako dolgo lahko pričakujem, da se vzorec?

Ko boste plačali vzorec polnjenje in nam pošljite potrdilo datoteke, vzorce, ki bo pripravljena v 3 delovnih dneh.Vzorci, bo poslana preko express in pridejo v 3-5 dneh.Lahko uporabite svoje express račun ali plačilna nas, če ne boste imeli račun.

5. Kaj pa časa za množično proizvodnjo?

Seveda to je odvisno od nalog, količino in sezona, ki jo mesto naročila.Na splošno gledano, predlagamo, da začnete preiskave dveh mesecih pred datumom, ko želite, da bi dobili proizvode v vaši državi.

6. Kako lahko pošljem preiskava?

Ko boste našli nekaj, ki vas zanimajo, lahko kliknete "chat zdaj", ali lahko pustite vaše informacije nas.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Zasebni Plesni : Da,
  • Vrsta : cevi
  • Uporaba : Telefon Ročni Stabilizator
  • Ime izdelka : Zhiyun Weebill S
  • Zmogljivost Baterije : 2600MAH
  • Ključne besede : Zhiyun Weebill S
  • Kraj Izvora : Guandong, Kitajska
  • funkcija : Telefon Ročni Stabilizator
  • Funkcija : Zhiyun Weebill S
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Številka Modela : Zhiyun Weebill S
  • Material : Planstic
  • Barve : Črna / Bela
  • Čas polnjenja : 3 Ure
  • OEM IN ODM : Accepatable