Multifunkcijski Goba Za Čiščenje Atrapa Goba Krpo Tla Čisto Ve Polvo Prahu Krtačo Esponja Odstranjevanje Čiščenje Vlažno Delovna Halja
1 Ocene Izdelka
€81.92
€36.87
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Sku
  • w2148

Značilnosti:

1. Čiščenje gobo groove design, ki se uporablja za vrata in okna, žlebovi, žaluzije, letve, tla in druge površine.Na drugi strani mokro gobo cleaner je ravno, zaradi česar je primeren za čiščenje ravno področjih, kot so kuhinjski pulti, oken in avtomobilov.

2. Naše mokro čiščenje gobice so trajne in večkratno uporabo.Za razliko od brisanje prahu krpe za tla, vse od las, da prah in umazanijo postane ujet v goba reže.nič več širjenje prahu v zraku.

3. Samo ga potopite v vodo, dokler je mehka in elastična, stisnite ven odvečno vodo in zaženite je po prašnih površino.Prah se takoj absorbira in zadrži na delovna halja čiščenje gobo.Samo sperite pod tekočo vodo in vse bo prišel dol.

4. Mokro čiščenje goba je primerna za žaluzije, tla, stropni ventilatorji, pohištvo in še več.Zlasti je to veliko delo za čiščenje velike ravne površine okoli hiše.

5. Naše odstranjevanje prahu goba ima gosto absorpcije vode luknje, ki lahko absorbirajo veliko vode.Ko je goba, ki je v celoti navlažiti, da bo mehkejše in čisto bolje.

Specifikacija:

1. Material: PVA

2. Velikost: o 11.5*5.5*4.3 cm/4.53*2.17*1.69 palčni

Seznam Vsebine:

Prah Čiščenje Goba*2pcs

Opombe:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite meritev odstopanja od 1-3 cm.

1 Ocene za ta izdelek

Anonimni - 2023-08-24:

Čudovito. Všeč mi je, jaz bi prosil za več

Dodaj pregled

  • Material : Poliester
  • CN : Guandong
  • Poreklo : Celinska Kitajska