1pcs Piščanec Lučka Smešno Piščanec O Jajce Svetlobe Veren Smolo LED Kokoš Jajce Lučka Luštna Noč, Otroci Svetlobe, Spalnica, Dnevna Soba
0 Ocene Izdelka
€20.86
€10.64
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Kategorija
Sku
  • w1757

Značilnost: 1. Zanimive in Privlačne: To je zelo čudno, ampak precej zanimiv jajce lučka se šteje čudaški umetniško delo.Lahko pripravi nikomur pozornost na to svetlobo, to je bistveno bolj zabavno kot tiste navadne žarnice.

2. Polaganje Jajce Kip in USB: žarnice velikosti jajce, izdelani med noge piščanca, izgleda, jajce, ki je pravkar rodil.Ko je USB je priključen na električno omrežje, luč se prižge, toplo in srečno.

3. Dekorativne in Darilo: Jajce sijalke so kot nalašč za dom dekor in odlično darilo za prijatelje in družino.Kot nalašč za posebne prizore in kot nočne luči, teh žarnic lahko dodate barvo na vsakem okolju in vas udobno.

4. Področje Uporabe: Piščanec o jajce svetloba je primerna za stanovanjske ali poslovne uporabo, preprosto vgradnjo in dolgo življenjsko dobo.Shrani na zamenjavo stroškov in težav z menjavo žarnic.

5. Dekorativne Luči: Ali na okenski polici, v spalnici ali na mizo, piščanec jajce namizne svetilke, bodo vaša idealna dekorativne luči.Skupna širina je približno 16 cm / 6.3 v, višina je približno za 14,5 cm / 5.7 leta.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Piščanec O Jajce Svetlobe

Material: Smole

Velikost Izdelka:

Skupna Širina: Pribl. 16 cm / 6.3 v

Višina: Pribl. 14.5 cm / 5.7 v

Vir Svetlobe: Topla Svetloba

Napajanje Način: 5V USB Priključite v

Barva: Kot Slike Prikazane

Teža: Pribl. 245g / 8.6 oz

Package Seznam: 1 x Lahka

Kako uporabljati: USB vklop, lahko prižge.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Slog : Sodoben Slog
  • Material : Smole
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Tema : Živali
  • Je Pametno Napravo : No