LA-2 Audio Signal Izolator 6.35 XLR Glavo Mešalnik Zvoka Trenutni Acoustic Noise Filter za odstranjevanje barve
0 Ocene Izdelka
€69.18
€56.73
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Sku
  • w14029

Dual-channel strokovno-razred pasivnih zvočni izolator, z uporabo uvoženih Permalloy gradivo, zvočno izolacijo, goveda, prvotno uvoženih Švicarski NEUTRIK priključek, tako, da signal, ki je popolnoma povezan.

Dvojni RCA in XLR-XLR vhodov, XRL XLR izhodi.Neuravnotežen signal je lahko vhod v uravnoteženo izhod signala, uravnoteženo signal je lahko vhod v uravnoteženo izhod signala.Vsak kanal ima skupno tleh in ne-common ground stikalo.

To lahko popolnoma osamiti potencialna razlika med dvema sistemoma, bi se izognili AC hrupa motnje, ki jih povzročajo nastanek težav in preprečitev škode na vhodne komponente naprave zaradi pretirano visoke potencialne razlike.Doseči varen prenos zvočnih signalov.

Odstranite hrupa za povezavo med kamero in zvočne opreme; hrup, ki nastane ob simultano tolmačenje oprema priključena na mešalnik; hrup, ki jih ustvari prenosni računalnik priključen v mešalnik; hrup, ki jih ustvari elektronski glasbeni instrument, povezan z mešalnik.

Hrup iz razdalje prenosa nekonsistentno; hrup opreme in opreme impedanca neusklajenost.Primerna pa je tudi za vrsto zvočne opreme, sistemov, kot so obsežne prostem predstave, Hitro Polnjenje zaščita, zvočni inženiring, konference, možnosti za zabavo, razstave, itd.To je potrebno opremo za avdio sistem cascade.

Barva: črna

Material: kovina

Vsebina Paketa:

1 x audio izolator

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Vrsta : DJ Obleko
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka : SODIAL