1-10PCS SONOFF POW Izvora 16A Pametne Moči Meter Stikalo Preobremenitve in Zaščita Rele, ki se uporablja za merjenje Energije Spremljanje Alexa googlova Domača stran
0 Ocene Izdelka
€22.95
€16.06
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Kategorija
Sku
  • w10577

1-10PCS SONOFF POW Izvora 16A Pametne Moči Meter Stikalo Preobremenitve in Zaščita Rele, ki se uporablja za merjenje Energije Spremljanje Alexa googlova Domača stran

SONOFF POW Izvora (različico za nadgradnjo POW R2) je merilnik moči stikalo, na novo nadgrajeno ESP32 čip 200% hitreje kot prejšnje ESP8622 čip.To lahko spremljali vaše naprave, " tok, tok in napetost v realnem času in kumulativna poraba energije.POW Izvora podpira, da preverite, 6-Mesečno porabo energije zgodovinski podatki točni na uro, podatke je mogoče izvoziti v excel na vaš telefon.Lahko nastavite dnevne/mesečne porabe, pragovi, ko je poraba cilj je dosežen, boste dobili push obvestila.

Podpora dodajanje SONOFF naprave za Dom, Asistent za nadzor in avtomatizacijo skozi eWeLink add-on.Kaj je več, bolje pomagal, varčevanje z energijo, uporaba, POW Izvora pridruži Alexa Energije nadzorni Plošči, lahko centralno ogled celotnega ali posameznih naprave energije v armaturno ploščo.Če se naročite eWeLink Napredno načrt, POW Izvora je tudi združljiv z IFTTT in eWeLink Spletni nadzor.

POW Izvora z najvišjo negorljiv (razred Proti-0 ohišje, nadgradili terminal wirings, in več zneskov kositra zmanjša vsak varnostno tveganje podrobnosti.

Izračun Porabe

Lahko najdete prihranki za preverjanje dnevni, mesečni in letni kumulativni porabo energije, datum nadzorni plošči prikazuje realno moč in POW Elite ima tudi široko uporabo prizorov.

6-mesečna pretekli Podatki Držite

Samodejno shrani vaš podatkov o porabi, ko odstranite naprave, ali je izpad energije, poleg tega se podatki lahko hranijo največ 6 mesecev, ki se lahko izvažajo v excel na vaš telefon.

Zaščita Pred Preobremenitvijo

Tri parametre, praga, moč, napetost in tok, lahko nastavite, ko kateri koli pogoj izpolnjen, se bo naprava izklopljena za zaščito vaše naprave.

Push Obvestila, Ko je Poraba Cilj je Dosežen

Vas obvesti, ko poraba presega določeno vrednost, ki ste jih prilagodili, in tako današnji cilj in tekoči mesec, je cilj pragov, ki jih lahko nastavite.

Prihranite Energijo in Denar

Ko današnji cilj(kWh) presega 28, izklop grelnika vode, svetlobe in zraka balzam za nastavitev pametne sceno, da vam pomaga zmanjšati račun za elektriko.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Združljivost : Vsi Združljivi
  • Članice Zbora : Ready-to-Go
  • Številka Modela : SONOFF POW Izvora 16A Pametne Moči Meter Stikalo
  • Fotoaparat Opremljen : No
  • Funkcija : Spremljali moč trenutna napetost kumulativna poraba energije v realnem času, Podpora največ 16A obremenitev, 6-Mesečna Poraba Zgodovina Podatke za Uro, Zaščita pred preobremenitvijo, App nadzor glasovni nadzor LAN nadzorni čas, urnik, itd
  • Način komunikacije : Wi-Fi
  • Blagovna Znamka : SONOFF
  • Ime : SONOFF POW Izvora 16A Pametne Moči Meter Stikalo