Arabščina Angleščina Učenje Pralni Otroci Elektronski Točke Branje Pralni Abeceda Število Zvočne Knjige Začetku Izobraževalne Igrače
0 Ocene Izdelka
€40.92
€21.68
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Kategorija
Sku
  • w297980

Značilnost: 1. IZGOVORJAVA UČENJA: Elektronska učna knjiga pomaga izboljšati otrok logičnega razmišljanja, sposobnost, vodnik njihovo izgovorjavo, in izboljšanje thair jezikovne sposobnosti.

2. ARABSKEM IN ANGLEŠKEM jeziku: Vsebuje arabskem in angleškem jeziku, vsebine, kot so črke, številke, živali, sadje, zelenjava, hrana, poklici, barv, oblik prevoza za dnevne potrebe, itd.

3. NEŽEN VZOREC: Lepe risanke vzorec na dobro branje za kavo, svetle barve, lepe in lepo, pritegnili pozornost otrok, povečati njihovo zanimanje za učenje.

4. IZBOLJŠANJE ODNOSOV: lahko Starši učijo svoje otroke, kako uporabljati arabščina angleščina učenje za kavo, spodbujanje staršev otrok interakcije.Spodbujanje otrok slušno in vizualno in razvoj.

5. VEČ UPORABLJA SCENARIJE: Lahka teža in majhne velikosti, enostaven za shranjevanje in prevoz, enostavno dal v nahrbtnik ali kovček, ki je kot nalašč za dom in potovanja uporabo.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Elektronsko Učenje Knjiga

Material: Plastika Elektronske Komponente

Baterije: 3 x AA Baterije (Niso Vključene)

Package Seznam:

1 x Elektronska Učna Knjiga

1 x Pero

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Številka Modela : Arabščina Angleščina Učni Stroj
  • Priporočamo, Starost : 3-6y, 0-3y
  • Blagovna Znamka : AUKUK
  • Poreklo : Celinska Kitajska