Ženska Sonce Klobuk Nastavljiv Poletje, Sonce Klobuk Plaži Klobuk Široko Roba Zložljive Potovanja Sun Pokrivalo Za Tek Pohodništvo, Tenis, Golf Šport
0 Ocene Izdelka
€3.69
€1.77
Informacije O Izdelku

Velikost izdelka
Barva izdelka
Kategorija
Sku
  • w2081

Iščete stilsko in praktične sun pokrivalo za ženske?Ta klobuk je odlična izbira za vas!To lahko zaščito obraza in vratu pred sončnimi opeklinami s svojo široko roba in dihanje tkanine.Ima nastavljivo velikost z vrvico, ki ustreza večini glavo oblik in velikosti.To je tudi hitro posuši in dihanje, zaradi česar je idealen za dejavnosti na prostem, kot so pohodništvo, vrtnarske, ali plaži potovanj.Plus, to je zložljiv in enostaven za pakiranje v torbo ali kovček, ne da bi izgubili svojo obliko.In s svojo klasično obliko in barva, to je enostavno, da se ujemajo z obleko.Ali potrebujete sun pokrivalo za vas ali darilo za nekoga posebnega, ta klobuk, ne bo vas razočaral!

Specifikacija:

Ime: Ščitnik Proti Soncu Klobuk

Material: bombaž mešanica

Vodja obod:o 53-58 CM/20.87*22.83 V

Barva: kaki, modra, črna, belo mleko

Seznam vsebine:

1 x sončnega Klobuk

Opomba: 1:

1. Zaradi razlik v monitorje in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.UV Zaščita : Ta ženska nedelja klobuk je ultra lahka in enostavna za rabo, ki vam daje udoben občutek na glavo.Širok robna ne samo, da ščiti vaš obraz, vrat in ušesa iz sončne opekline, dodaja pa tudi elegantna dotik na svoj videz.

2.Udobno in Stilsko : Ta ženska sonce klobuk značilnosti nazaj sponko, ki omogoča enostavno prilagajanje velikosti.Lahko ga nosite s zaupanje in udobje, ne glede na to, ali ste moški ali ženska.

3.Udobje in Zaščito: Ta ženska sonce klobuk funkcije quick-suh in zračen material, ki zagotavlja odlično udobje in zračno propustno vlakno.To vas varuje pred soncem in vam omogoča, da ga nosite, za dolgo časa brez občutka vroče ali vlažno.

4.Priročen za Potovanja: Z zložljivi design, ta ženska sonce klobuk lahko enostavno skladiščiti v torbo in jih, kamorkoli greste.Ali ste potovanja, pohodništvo, ali uživati na plaži in na prostem, ta klobuk je odličen spremljevalec.

5.Vsestransko Uporabo: Ta ženska nedelja klobuk je enostavno, da se ujemajo z vsako obleko in primerna za različne priložnosti, kot so delo, plaža, potovanja, kolesarjenje, šport na prostem, vsakodnevno uporabo, in kampiranje.To je preprosta in široko uporabo klobuk, da vam bo všeč.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Spol : ŽENSKE
  • Številka Modela : Ščitnik proti soncu klobuk
  • Vzorec Tipa : Trdna
  • Material : Bombaž
  • Postavka Vrsta : skp
  • Poreklo : Celinska Kitajska