Prenosni Megafon Zvočnik Bullhorn 30 Watt Moči Ročni Mikrofon Z Vgrajeno Sireno Alarm Nadzor Glasnosti In Trak
0 Ocene Izdelka
€34.72
€18.09
Informacije O Izdelku

Oznake: megafon zvočnik bullhorn

Velikost izdelka
Barva izdelka
Sku
  • w112950

1.To strokovno megafon Imajo močno in učinkovito ojačevalne naprave, se ponaša 30 w zvok, pokritost do 1600 metrov, ki lahko učinkovito dobili vsi pozor!(USB flash disk NI VKLJUČEN)

2.240 S SNEMANJA:do 240 sekund snemalnega časa, visoko-definicija obnavljanje zvoka.Čas snemanja za 240 sekund omogoča enostavno snemanje celo pesem, toliko kot je mogoče, da izpolnjuje vaše potrebe snemanja.

3.USB READER:Z vgrajenim USB režo.To je super za igranje glasbe, prerecorded govore, in igrajo vse, kar hočeš povedati množice.Podporo za MP3 format.

4.SIRENO ALARM NAČIN:Z enim pritiskom na gumb, v megafon zvočnik lahko povečujejo sili ton z nastavljivo glasnost.To blares glasno, da hitro priti pozornost v nujnih primerih, ali pa sredi hrupne množice.

5.PRIROČEN IN PRENOSEN:prihaja z snemljiv ročni mikrofon, ki je lahko izključen ali priključen na električno omrežje v skladu z vašimi potrebami.To megafon s točno razsežnost 10.50-palčni x 6.40 palčni ima priročno, hitro zložljiv ročaj, ki prihaja v priročno.

Barva: Črna

material: plastika

Vsebina Paketa:

1 x Megafon

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

  • Življenjska Doba Baterije (Ure) : 0.5 Ure
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Postavka Vrsta : Ročni Megafon
  • Blagovna Znamka : LYNEPAUAIO