O nas

KOOP TRGOVINA d.o.o.
Cesta bratov cerjakov 43
8250 Brežice
IBAN SI56 0298 0001 6598 509 (NLB d.d.)
IBAN SI56 0315 7100 0633 884 (SKB d.d.)
IBAN SI56 0480 2000 0879 815 (NOVA KBM d.d.)
IBAN SI56 2900 0005 0329 762 (UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)


PRESTAVIMO SE
Ekipo podjetja sestavlja 12-članski kolektiv. Majhni smo, nikoli nam ničesar ni bilo podarjeno. Usoda majhnih je, da morajo biti enako dobri ali boljši od velikih: hitrejši, cenejši, prijaznejši, vedno dostopni. In ko vam to enkrat postane izziv, potem pomeni delati v takem podjetju užitek. Takrat pridejo tudi dobri poslovni rezultati.
Kako naprej?
Gremo naprej, seveda. V kratkem se selimo na novo lokacijo v Brežice, kupili smo poslovne prostore v velikosti 1500 m2. To nam odpira nove možnosti, predvsem razširitev v smereh, ki jih že imamo začrtane, torej nadaljnjo in morda še bolj poglobljeno sodelovanje z vami tudi v prihodnje.
Ta predstavitev je namenjena vam, spoštovani kupci, spoštovani partnerji.
Kratek opis naših prodajnih programov, ki so si med seboj popolnoma različni.
Marsikdo, ki je pri nas nabavil električno ogrevanje, bo presenečen, da imamo v podjetju tudi zelo širok program lepil in lepilnih trakov, kot tudi orodje in opremo za avtomehanike.


PROGRAMI
1.) LEPILA, LEPILNI TRAKOVI, TESNILNE MASE - VEČ KOT 20-LETNA TRADICIJA POSLOVANJA Z ZELO ŠIROKIM PROGRAMOM LEPIL, LEPILNIH TRAKOV IN TESNILNIH MAS
Imamo številne stranke, s katerimi smo začeli delati pred 20 leti in so z nami še danes. Ne samo to, nekatere od teh so danes postale naše ključne stranke.
Našo ponudbo iz leta v leto širimo in dopolnjujemo, hkrati pa v delo maksimalno vlagamo znanje in izkušnje, kar nas uvršča na zelo vidno mesto med ponudniki izdelkov za zahtevne aplikacije pri proizvodnji različnih izdelkov. Uspešnost gradimo na strategiji tesnega sodelovanja, tako z našimi dobavitelji kot uporabniki, zagotavljamo tehnično in tehnološko napredne izdelke ob izdatni tehnični podpori ter dobave iz našega skladišča s kratkimi dobavnimi roki. Pri tem imajo pomembno vlogo tudi zelo ugodne cene naših artiklov, vse to pa nam zagotavlja konkurenčne prednosti pred izdelki uveljavljenih blagovnih znamk, npr. lepilni trakovi VHB od firm 3M, Tesa, Lohmann, Scapa, lepila in tesnilne mase Sika, Henkel, Teroson, Loctite itd.
Uporaba lepil in lepilnih trakov raste iz dneva v dan, zato z optimizmom zremo v prihodnost in verjamemo, da je naša usmeritev pravilna.


2.) ELEKTRIČNO OGREVANJE - IZDELKI UVELJAVLJENIH EVROPSKIH PROIZVAJALCEV
Električno ogrevanje je enostavna, cenovno ugodna in ekonomična rešitev ogrevanja vseh vrst prostorov. Primerno je za stanovanjske hiše, vikende, stanovanja, poslovne prostore, hale, cerkve. Dobavljivi so stenski konvektorji, talna, stropna in stenska ogrevanja, stropni sevalni paneli ter rešitve za preprečevanje zmrzali na cevovodih, žlebovih, strehah in klančinah.
Električni sistemi ogrevanja so namenjeni uporabnikom, ki si želijo po zmernih cenah zagotoviti kvalitetne, varčne in estetsko dovršene ogrevalne naprave.
Začetna investicija je zelo nizka, stroški ogrevanja pa manjši kot pri klasičnem načinu ogrevanja.


3.) ORODJE IN OPREMA PROFESIONALNO ORODJE IN OPREMA ZA AVTOSERVISNO DEJAVNOST
Osrednjo ponudbo predstavljajo neoriginalna specialna orodja, namenjena splošnim mehaničnim delavnicam. Vzpostavljene imamo direktne stike s proizvajalci iz raznih držav, tudi izven Evrope. Tako je tudi delavnicam, za katera so potrebna posebna orodja, omogočeno opravljanje servisnih del. Cene takšnega orodja so bistveno nižja od originalnega.
Zaradi hitrih sprememb pri zasnovi avtomobilov tudi mi našo ponudbo orodja vseskozi dopolnjujemo in se hitro prilagajamo novim potrebam.
Od opreme nudimo najsodobnejše stroje za centriranje in montažo gum, raznovrstna dvigala, pa tudi lakirne komore. Prodajo imamo organizirano preko izšolanih prodajalcev ter tudi lastno montažo in servis.